Foto: DELFI Aculiecinieks
Labdien, es vēlētos padalīties ar informāciju par satraucošu faktu: kāds darbonis publiski internetā nomelno krievu cilvēkus, kuri svinēs "Uzvaras dienu", turklāt turpina viņiem uzspiest paša pārstāvētās firmas pakalpojumus. Viņš arī aicina grupas DDT līderi Juriju Ševčuku nebraukt 9.maijā uz Rīgu, portālam "Delfi" raksta lasītājs Jānis Krūmiņš.

Viņš pamanījis saraksti ar Ševčuku sociālajā tīklā "Facebook": "Jurij Julianovič, iespējams, jūs kaut ko nezināt, tāpēc es gribu jums paziņot, ka 9.maijā uz Rīgu jūs braucat pēc tās pašas šķiras pieprasījuma, ko pats ienīstat. Kas vēl pirms 10 gadiem nezināja, kur atrodas piemineklis, kam viņi tagad iet klanīties. Jūs redzēsiet tur "Doņeckas Tautas Republikas"/"Luhanskas Tautas Republikas", padomju karogus, naidu pret Latviju, kurā šī šķira dzīvo. 9.maijs Latvijai - tā ir kārtējās okupācijas diena, tajā dienā karš Latvijā nebeidzās, un latviešiem svinēt viena okupācijas režīma maiņu uz citu, paši saprotat, ir ne visai loģiski. Es ļoti vēlētos noklausīties jūsu koncertu, taču atrasties vienā kompānijā ar šiem margināļiem nevēlos. Katrā gadījumā, tas ir jūsu lēmums. Pievienoju bildīti no 2014.gada 9.maija, lai jūs zinātu, kurp braucat".

Lasītājs atzīmē, Šnaiders, regulāri sociālajos tīklos raksta rusofobus, nekaunīgus komentārus, apvainojot krievu cilvēkus.  Īpaši aktīvs viņš kļūst pirms 9.maija, rakstot nejaucības par kara veterāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!