Labējo partiju koalīcija ir izveidota ar mērķi iegūt 50% vietu Saeimā 2010. gada vēlēšanās. Citos apstākļos ļoti spēcīgs politisks gājiens, bet vai var ticēt S. Āboltiņas: „Ir vajadzīga cita – godīga politika!” Jājautā, ko šī partija kopā ar saviem sabiedrotiem, darīja un dara būdama pie varas? Visas šīs miljonu vērtās „atrakcijas” ar pašvaldību vēlēšanām, aizmirstie solījumi pensionāriem un citām sabiedrības sociālām grupām...

Domāju, ka galvenais šīs apvienības pašreklāmas kapakmens ir lepnums, ka viņu rindās ir divi ministru prezidenti un desmit dažādi ministri. Brīnumaini! Pielietojot vienkāršu loģiku iznāk, ka visi šie ministri un ministru prezidenti ir strādājuši un strādā negodīgi, bet tagad, beidzot, viņiem atvērās augšējās „čakras" un viņi, vienā mirklī, „reinkarnējās" savos otrajos „es", kuri, visi kā viens, bija visus šos gadus godīgi, nemantrausīgi, nemelīgi, vienkārši runājot - „balti un pūkaini". Šeit ir vietā dižā Staņislavska: „Neticu!" Jau mūsu senči ir acīgi ievērojuši, ka vilks spalvu gan met, bet tikumus - nekad. Atkal neliels loģisks secinājums - koalīcijas uzvara Saeimā mums visiem garantēs vēl daudzus gadus šo „universālo" ministru un „mūžīgo" deputātu virskundzības, kuru darbu „rezultātos"  mēs jau tagad esam līdz ausīm...

 Tur sēdēdami, mēs visi esam spiesti klausīties kārtējos viltus solījumus. Cik ļoti ir jānicina parastā tauta - vēlētāji, ja viņiem nekautrējoties var solīt:

1.         Palielināt darbavietu kaitu valstī līdz 1,1 miljonam (šajā gadījumā steidzīgi jāieved Viesstrādnieki, jo Latvijā ir

1,115 miljonu ekonomiski aktīvo cilvēku .Tagad jau mazāk...)

2.         Par 20% samazināt priekšlaicīgās nāves gadījumus (Ar kuru numuru „Vienotības" deputātu kandidātu

sarakstos startē Dievs?!)

3.         Palielināt uzņēmumu skaitu par 50 % (nezināju, ka uzņēmumus var kā sievietēm ar silikona palīdzību...)

4.         Uz pusi samazināt „ēnu ekonomiku" (kāpēc tikai uz pusi? Varbūt partijas biedri vienkārši ir apņēmušies uz

pārtraukt savu „uzņēmējdarbību"

5.         Un beidzot - 75% studējošo valsts augstskolās mācīsies budžeta apmaksātās vietās!!!

Es pat nejautāšu no kurienes radīsies nauda dižā „Solījuma" realizācijai...

„Vienotības" galvgalī ir talantīgi un izmanīgi cilvēki, kuri daudzu gadu garumā piedalījās valsts budžeta „apsaimniekošanā" un „shēmošanā", kā rezultātā nezināmās tālēs „izkūpēja" vairāk par 7 miljardiem latu. Pie kam, es uzsveru, ne viens „neiesēdās". Tur vajadzīgs ne tikai talants vai veiksme, tur ir vajadzīga „pareiza" valsts organizācija, kur KNAB ēd no rokas, prezidentu ievēl Zoodārzā, bet visu veidu likumsargi ir ne tikai aizsējuši acis, bet pie reizes arī muti un ausis. Visvairāk „Vienotības" pirmsvēlēšanu solījumi man atgādina zombēšanas mantru vai Gēbelsa mācību - ja melo ar vērienu, visaptveroši un nepārtraukti, tad tauta meliem beigās notic.

 Es neticu „Vienotībai". Es neticu. Ka visiem vēlētājiem bērnībā bija tikai koka rotaļlietas un ļauni spēļu biedri, kuri ar tām sita pa galvu, es neticu, ka 20 gados tautā var iznīdēt pašapziņu un lepnumu, es neticu, ka mēs visi esam kļuvuši par vienaldzīgiem gļēviem vienšūņiem. Es ticu Cilvēkam - sava likteņa veidotājam, patriotam un cīnītajam.

Kādreiz šīs īpašības bija mūsu valsts veidošanas pamatā...Esiet savu senču cienīgi un neļaujiet izmest mūsu valsti Eiropas mēslainē.

 Mēs gribam pārveidot savu valsti, bet tas ir iespējams tikai ar vienas tautas atbalstu. Esiet modri un neticat „mūžīgo" ministru un „neaizvietojamo" deputātu partiju meliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!