Otrdien Dzintaru koncertzālē Dona koncerta "Ceļojums" laikā kāds drosminieks publiski uz skatuves bildinājis savu mīļoto, liecina kāda Delfi Aculiecinieka iesūtītais video.

Tajā redzams, ka pauzē starp dziesmām uz skatuves tiek uzvesta dāma zilā kleitā. Viņu tur jau sagaidošais vīrietis acīmredzami ir satraucies un nemaz nemetas ceļos, bet uzreiz jautā, vai viņa izredzētā piekrīt kļūt par viņa sievu. Lai gan nav dzirdams, vai jautājums patiešām ir šāds, atbilde "Jā!" ir saklausāma skaļi un skaidri.

Arī Dons pievienojās sveicieniem un turpināja savu koncertu. Pēdējais viņa koncerts "Ceļojums" iecerēts jau rīt, un iepriekš ziņots, ka tas noslēgs mūziķa koncertprogrammu līdz 2017. gadam, kad gaidāms jauns Dona mūzikas albums.

Koncertprogrammā "Dons. Ceļojums" iekļauti gan mūziķa populārākie hiti, gan dziesmas no jaunākā albuma "Sibīrija", kas veidots, Donam iedvesmojoties no vairāk kā 25 000 kilometru garā ceļojuma līdz pat Vladivastokai un Varanasi, Indijas vecākajai pilsētai.

Arī šā gada 14. februārī "Palladium" notiekošā Dona koncerta apmeklētāji kļuva par lieciniekiem bildinājuma izteikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!