Trešdienas, 7. decembra, priekšpusdienā Jūrmalā, Kuldīgas ielas un Vienības prospekta krustojumā, uz gājēju pārejas kāds džips notriecis divus vīriešus, liecina portālam "rus.delfi.lv" sūtīts aculiecinieka video. Viens no cietušajiem jauniešiem joprojām ārstējas slimnīcā.

"Es pat nesapratu, kas notika. Pamodos jau ātrajā palīdzībā, kad ar šķērēm grieza pušu apģērbu. Tad atkal atslēdzos," stāsta Aleksejs, kuru džipa trieciens skāra pirmo.

Puisi ievietoja "Gaiļezera" slimnīcā. "Man ir lauzts gūžas kauls, bija salauztas ribas. Nākamnedēļ veiks tomogrāfiju, pie tam man ļoti sāp acis, viss dubultojas. Es nevaru piecelties un pastaigāt pat ar kruķiem," stāsta jaunais vīrietis.

Cietušā Alekseja māsa atklāj, ka ārstējošais ārsts viņu grasījies izrakstīt šodien. Ārsts bija skaidrojis, ka Aleksejam ārstēšanās jāturpina mājas režīmā, ģimenes ārsta uzraudzībā un jāpārbaudās ik pēc sešām nedēļām.

"Kā? Cilvēkam griežas galva, pats nevar piecelties, jo ļoti sāp. Viņš, protams, cenšas, lai māsiņām nebūtu jāiznes pīles," stāsta sieviete.

Radinieki panākuši, ka puisi paturēs ārstniecības iestādē. Pagaidām gan nav zināms, cik ilgi viņam būs jāārstējas.

Alekseja draugam šajā negadījumā tika lauzti kāju pirksti un ribas. Viņš no slimnīcas jau izrakstīts.

Aleksejs ļoti pārdzīvo, ka džipa vadītāja ne reizi nav ieradusies slimnīcā, lai uzzinātu, kā klājas tiem, kurus viņa notriekusi. Pašlaik arī policija par negadījumu informāciju nesniedz. Nedēļas laikā neviens no izmeklētājiem neesot ieradies, lai noformētu protokolu.

Valsts policijā portālam "Delfi" sacīja, ka ceļu satiksmes negadījums 7. decembrī Jūrmalā, Vienības prospekta un Kuldīgas ielu krustojumā, reģistrēts plkst. 10.45.

1978. gadā dzimusi automašīnas "Porsche Cayenne" vadītāja uzbrauca diviem gājējiem – 1986. gadā un 1979. gadā dzimušiem vīriešiem. 1979. gadā dzimušais ar traumām nogādāts slimnīcā, bet otram mediķi palīdzību sniedza uz vietas.

Par notikušo Valsts policijā sākts kriminālprocess. Policija ir sākusi izmeklēšanu un sola, ka ar abām cietušajām personām sazināsies.

Savukārt abi cietušie aicina atsaukties notikušā aculieciniekus un savām liecībām vērsties policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!