Ziemas pēdējais mēnesis ir kā radīts tam, lai dotos ārpus telpām un kārtīgi baudītu ziemas piedāvātās iespējas – velt sniegavīrus, braukt ar ragaviņām no kalna vai arī slidot aizsalušās ūdenstilpnēs. Arī vairāki "Delfi" aculiecinieki konkursam ir iesūtījuši video, kuros redzama ziemas prieku baudīšana.

Video iesūtīti, "Delfi" lasītājiem piedaloties konkursā "Piedalies konkursā 'Mani ziemas prieki' un laimē balvu!" Varbūt arī kāds no šiem video tevi iedvesmos, lai dotos ārā un izbaudītu ziemas dotās iespējas!

Piemēram, "Delfi" aculiecinieks Sandis konkursam atsūtījis video, kurā iemūžinājis savu iecienītāko ziemas baudīšanas veidu: lēkšanu ar slēpēm no tramplīna. Savukārt Bruno un Erlens ir iesūtījis ledus driftus, bet Normunds Engures pagastā ir apslidojis vairākus ezerus.

Arī tu esi aicināts iemūžināt savu mīļāko ziemas baudīšanas veidu! Sūti savu foto vai video un nelielu aprakstu par ziemas priekiem šeit vai arī uz e-pasta adresi aculiecinieks@delfi.lv.

Spilgtāko un oriģinālāko reportāžu autori piedalīsies cīņā par mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Latvijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!