Sestdien visā Latvijā notika Lielā talka. Arī portāla "Delfi Aculiecinieks" ir iemūžinājis savu atradumu Ziedoņa parkā Malnavā.

"Malnavas Lielās Talkas ietvaros Ziedoņa parkā atrasts televizors, kuram mežā noteikti nevajadzētu atrasties!" spriež mantas atradēji.

Arī portāls "Delfi" aicina dalīties Lielās talkas atradumos ar "Delfi Aculiecinieku". Foto vai video un tā aprakstu iesūti e-pastā aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Talka".

Vai arī spied šeit, lai pievienotu savu reportāžu no Lielās talkas.

Gaidīsim reportāžas līdz 24. aprīļa pusnaktij.

Talkā līdz šim atrasti gan 10 eiro, gan Lieldienu ola zem eglītes, padomju laika nozīmītes un pat sarkans dīvāns, kā arī dažādi veci mūzikas instrumenti un dažādi anktīki priekšmeti.

Jau ziņots, ka sestdien jau no plkst 7.30 visa Latvija piedalījās Lielajā Talkā un vienojās kopīgās vides sakopšanas un labiekārtošanas aktivitātēs 1750 oficiāli apstiprinātajās talkas vietās.

Talkas darbos piedalījās gan Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis, gan Ministru prezidents Māris Kučinskis.

Vēstīts, ka šogad Lielajā talkā varēja piedalīties 1750 oficiāli apstiprinātās vietās. Papildus tam talkošana notika citās vietās, kas nebija oficiāli pieteiktas un apstiprinātas.

Lielās talkas mērķis ir panākt, lai Latvija 2018. gadā būtu zaļākā valsts pasaulē. Šī tradīcija sākās 2008. gada 13. septembrī ar talku, kas bija kā iedzīvotāju dāvana Latvijai tās 90. dzimšanas dienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!