Foto: DELFI Aculiecinieks

Uz Polijas "Grand Slam" turnīru bija devuies arī plašs atbalstītāju pulks no Latvijas. Ar saviem iespaidiem un aculiecinieka reportāžu dalījušies Cēsu sporta kluba "SK Fono" biedri, kuri šajā sezonā jau otro reizi uz ārzemēm devās atbalstīt Latvijas vadošo volejbola pāri.

Volejbola entuziasts Lauris Sildniks īsi pēc zaudētās finālspēles pastāstīja, ka fanu vidū necik nebija jūtama vilšanās. "Otrā vieta ir labs rezultāts un nav pamata bēdāties - faniem šis bija aizraujošs turnīrs un lieliski pavadīta viena no pēdējām vasaras nogalēm. No apmeklētāju viedokļa raugoties uz turnīru, jāatzīst, ka organizāciju, protams, nevar salīdzināt ar, piemēram, Šveici - šeit viss ir "pa polisko". Nedaudz traucēja, ka spēļu komentāri bija pārsvarā poļu valodā, taču tas bija sīkums, ja jāsalīdzina ar kopējo atmosfēru, kas bija fantastiska. Latviešu fani bija tiešām daudz, ko pamanīja arī organizatori, regulāri atskaņojot "Prāta vētras" dziesmas. Tāpat arī alus bija ļoti lēts - tikai pusotrs eiro."

"Pēcspēles intervijā Brazīlijas pāris atzina, ka esot ļoti labi apzinājušies, ka spēlēs pret vienu no pasaules vadošajiem pludmales volejbola pāriem, kuriem būs spēcīgs savējo atbalsts, tāpēc šim mačam esot gatavojušies īpaši cītīgi," stāsta Lauris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!