Foto: DELFI Aculiecinieks
20. oktobrī Arēnā Rīga ar profesionālu cīkstoņu piedalīšanos norisinājās kikboksa (K-1) un boksa sacensības. Viesos bija ieradušies daži no labākajiem Lietuvas, Nīderlandes, Baltkrievijas un Kongo sportistiem.

Vīrišķais spēks


Foto: DELFI Aculiecinieks

Kopumā notika 11 titula un reitingu cīņas, kuras neatstāja vienaldzīgu nevienu no arēnas apmeklētājiem. Sacensības neiztika arī bez skumjiem notikumiem. No ringa atvadījās izcilais Latvijas sportists, Eiropas čempions boksā, Andrejs Barabanovs. Profesionāļu rangā viņš aizvadīja savu pēdējo cīņu. Boksa karjeras noslēgums izdevās iespaidīgs un skaists – Andrejs burtiski nobombardēja savu pretinieku Džonu Mifubu ar sitieniem, uzvarot viņu ar tehnisku nokautu.

Tomēr ko gan es te runāju? Šis ir tas gadījums, kad labāk to visu ir skatīties nevis par to lasīt. Tāpēc piedāvāju video, kurā redzams nokauts.


Sievišķais skaistums


Foto: DELFI Aculiecinieks

Kāds gan vīriešu pasākums var būt bez skaistu sieviešu piedalīšanās? Viņas kļuva burtiski par īstu vakara pērli. Godīgi sakot, tieši sieviešu uzmanības dēļ vīrieši ir gatavi uz varoņdarbiem, ieskaitot cīņassportu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!