Foto: DELFI Aculiecinieks
”Aizvadītās nedēļas nogalē Anapā (Krievijā) desmito reizi norisinājās Eiropas čempionāts boksā skolēniem. Sacensībās piedalījās bokseri no 22 dažādām valstīm. Kopā bija vairāk nekā 180 dalībnieku. Uz čempionātu devās arī Latvijas komanda – četri puiši, un vecākais treneris Konstantins Versockis un treneris Vladislavs Sokolovs,” raksta Diāna.

"Aleksejam Aboltiņam (”Olaines Olimps”) svara kategorijā līdz 56 kilogramiem neizdevās uzveikt savu satraukumu un cīņa viņam neizdevās - beigās viņš zaudēja bokserim no Armēnijas."

"Svara kategorijā līdz 44,5 kilogramiem finālā Edgars Korženevskis (Daugavpils) tikās ar gruzīnu. Cīņa bija grūta, bet roku pacēla gruzīnu bokserim, un Edgars ieņēma 5. vietu. Vēl viens Latvijas bokseris – Emīls Ahadovs (”Leģenda Rīga”) ceturtdaļā ieņēma 5. vietu."

"Ļoti labi darbojās Ņikita Čerkovskis (”Olaines Olimps”), kurš ceturtdaļfinālā ļoti pārliecinoši uzveica bokseri no Baltkrievijas un iekļuva pusfinālā. Tur viņš tikās ar gruzīnu bokseri, un ieguva bronzas medaļu."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!