Foto: DELFI Aculiecinieks

2012. gada 11. augustā, Jelgavā norisinājās atklātā amatieru čempionāta mini futbolā "Mītava Open 2012" fināls, kuru ceturto reizi pēc kārtas rīko grupas "Prāta Vētra" puiši.

Finālā piedalījās 18 komandas no visas Latvijas, kas iepriekšējos atlases posmos bija izcīnījušas godalgotas vietas. Diemžēl starp spēlētājiem nebija paši "Prātnieki". Viņi atteicās no spēlēšanas, lai negūtu traumas un varētu turpināt savu koncertu tūri "Vēl viena klusā daba".

Spraigās cīņas uz laukuma visu dienu komentēja Lauris Lizbovskis, bet drūmos večus priecēja Latvijas Universitātes karsējmeitenes. Pārtraukumos starp spēlēm futbolisti piedalījās konkursā, kurā ar radara palīdzību tika mērīts bumbas lidošanas ātrums. Ātrākais fiksētais ātrums bija 119 km/st., kas nav tāls no Roberto Karlosa rezultāta -136 km/stundā.

Lielāko jautrību starp futbolistiem ieviesa "Prāta Vētras" puiši, kuri taisni no koncerta Valmierā, ieradās uz turnīru, lai piedalītos bumbas žonglēšanas sacensību žūrijā. Dalībnieku iedrošināšanai Jānis Jubalts meta kūleņus, bet Renārs Kaupers veica "nāvējošo" triku, ieliekot savu galvu Mītavas Aļņa mutē. Viss beidzās laimīgi un iedrošinātie dalībnieki rādīja izcilus un arī komiskus priekšnesumus.

Turnīra finālā pirmo vietu ieguva FK "Upesciems" no Garkalnes novada, otro - FK "Ungurpils" (Limbaži-Aloja), bet trešo – "Pļaviņas DM/Poila".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!