Foto: DELFI Aculiecinieks
Rīgā ir atvērts jauns sporta un izklaides objekts — iekštelpu halle skrituļslidosanai. "Rolleg" Centrs atrodas Imantā, tas ir izveidots uz "Volvo sporta centra" bāzes, portālu "Delfi" informē Oļegs.

"Nakts skrituļslidošanas braucieni Rīgā ir viens no spilgtākajiem piemēriem, kas liecina par augstu skrituļslidošanas interesi, bet tajā pašā laikā Latvijas galvaspilsētā nav neviena iekštelpu laukuma ar ideālu pārklājumu visiem gribētājiem, tāpat nav arī vietas, kur sagatavot ātrslidotājus un hokejistus uz skrituļslidām," pauž Oļegs.

Viņš skaidro, ka skrituļslidošanas slidotavas no klasiskās slidotavas atšķiras ar to, ka apmeklētājs nokļūst "vasarā", skrituļslidotāji pa halli droši var braukāt šortos un T-kreklos.

"Tagad Jūrmalas gatvē ir atvērta iekštelpu skrituļslidošanas slidotava publiskai skrituļošanai, sacensību rīkošanai, paraugdemonstrējumiem, individuālām un grupu nodarbībām," portālu "Delfi" informē Oļegs. Centra darba laiks darba dienās ir no pulksten 14 līdz 21, bet brīvdienās - no pulksten 11 līdz 21.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!