Foto: DELFI Aculiecinieks
"Delfi" aculiecinieks Leons Stiprais dalījies ar fotogrāfijām no 8. septembrī Rīgā, 11. novembra krastmalā notikušajiem simtgades pasākumiem "Lauki ienāk pilsētā".

"Nonākam pie laukiem, kas ienākuši Rīgā. Lielās ražas novākšanas mašīnas. Piemēram, burkānu novākšanas kombains. Visa veida traktori, koku gāšanas kombaini. Eksotiskas zosis, rukši, dzīvas zivis. Visa veida rudens veltes. Liela estrāde ar latvju muzikantiem, kas jaunatni sauc uz dančiem.

Pa vidu ieraugu vairākas armijas teltis. Pareizi. Armijai jābūt visur, lai nedraugi redz, lai jaunatne iepazīst. Ieinteresēja emblēmas uz beretēm, kaut arī pats esmu vecs armijnieks. Pazinu tika Nacionālo Aizsardzības akadēmiju, kur gatavo jaunākos virsniekus, lai viņiem veiksme un izturība.

Sasveicinos ar Cūkmenu. Viņam taisnība, ka mums visiem jācīnās pret dabas, proti, mežu, jūras, ezeru piecūkošanu. Pašās beigās redzu letes ar pēdējām ogu un aveņu veltēm, lieliem maizes klaipiem un latviešiem tik pazīstamām konfektēm "Gotiņa".

Lai mums visiem laba apetīte, mīlestība pret savu Latviju un lepnums par mūsu karogiem!"

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!