Foto: Liliāna Muste
Liliāna Muste aizraujas ar fotografēšanu un pamanījusies brīnišķīgās, gleznainās fotogrāfijās iemūžināt uzlādējošu pastaigu pašā rīta agrumā Niedrāju - Pilkas purva takā Pāles pagastā, Limbažu novadā.

"Jau izkāpjot no mašīnas, pirmais, ko pamanīju, bija tas, kā smaržo gaiss. Purva smaržu nevar sajaukt ne ar ko citu. Visapkārt migla. No miglas vietām uz sauli tiecas mazas, mazītiņas priedītes, šur tur kāda lācene, šur tur kāds zirnekļu tīkls. Pilnīgs un absolūts miers un klusums. Vienīgās skaņas bija laipiņas duna zem soļiem un dažas dzērves tālumā," atminas Liliāna.

Uzkāpjot skatu tornī, viņai aizrāvusies elpa. Liliāna kopā ar draudzeni apsēdusies uz torņa grīdas un baudījusi klusumu un dabas burvību, jo trūcis vārdu, lai aprakstītu to plašumu un skaistumu, kas abas ieskāvis. "Tās ir tās reizes, kad dabas priekšā sajūties tik mazs," atzīst fotogrāfiju autore.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!