"Ceturtdien, 30. oktobrī, pagalmā Brīvības ielā 158 no jumta nogāzās skurstenis, pilnībā sasitot automašīnu. Par laimi tikai dzelži ir cietuši," ziņo aculiecinieks.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

RNP komentārs

Foto: LETA

Komentē Sandris Točs, SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" Komunikācijas nodaļas vadītājs.

"Tiklīdz SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" tika saņemta informācija par notikušo dzīvojamās mājas pagalmā Brīvības ielā 158 un 160, RNP speciālisti nekavējoties ieradās notikuma vietā un veica dzīvojamo māju jumta konstrukciju, tai skaitā skursteņu un ventilācijas kanālu apsekošanu.

Pamatojoties uz RNP speciālistu veikto apsekojumu notikuma vietā Brīvības ielā 158 un 160 no jumta ir nokrituši konstrukciju elementi no divām ventilācijas kanālu virsjumta daļām divās adresēs vienlaicīgi, kas vedina domāt par ļaunprātību, vai, iespējams, par nesankcionētu, ar RNP nesaskaņotu trešo personu, piemēram, interneta ievilcēju rīcību.

Mājas Brīvības ielā 158 un 160, to jumta konstrukcijas un skursteņi, bija labā tehniskā stāvoklī, kas vēl vairāk izraisa neizpratni par notikušo, tāpēc RNP situācijas noskaidrošanai pieaicinās ekspertus un uzticas tiesībsargājošo institūciju darbam."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!