Tuvojoties referendumam, jūtu savu pilsoņa pienākumu atgādināt, ka pastāv vismaz viena skaidri saredzama un satraucoša problēma – ES nepārprotamā griba visām dalībvalstīm uzspiest savu visvis–pareizāko viedokli par to, kas ir diskriminācijs seksuālas orientācijas dēļ.
Kaut arī nav dzirdēts, ka Latvijā jeb kad būtu tikuši vajāti geji vai lezbietes, pēdējos gados mūsu medijos pastāvīgi tiek visādi masēta šī tēma, ka lūk, ir tādi visnotaļ jauki ļaudis – homoseksuālisti, kuru pilsoņtiesības tiekot apspiestas un tādēļ viņi pieprasa sev līdzīgu statusu, kā normālām ģimenēm. Vēl vairāk, geju kluba īpašnieks R.Kaflevskis ir pārliecināts, ka, iestājoties ES, geji un lezbietes varēs slēgt laulības, adoptēt bērnus un “pēc pāris gadiem Latvijas sabiedrība būs tik nobriedusi, lai arī šeit notiktu plaši geju pasākumi un gājieni, līdzīgi kā Berlīnē un citur pasaulē“ (LETA).

Ar vēlmi iegūt skaidrību šajā jautājumā griezos Saeimas Eiropas informācijas birojā un saņēmu atbildi, kura, manuprāt, viennozīmīgi apstiprina to, kas jau notiek ES dalībvalstīs un kas, Latvijai pievienojoties ES, nenovēršami notiks arī pie mums.

Homoseksuālistu sabiedriskās organizācijas nekavējoši uzsāks aktīvu cīņu (un tā jau ir uzsākta!, skat. LETA, 2003.26.08.,“Geji no ES cer viendzimuma laulību legalizāciju“), lai panāktu viendzimuma laulību pielīdzināšanu divdzimuma laulībām, un lai panāktu bērnu adoptēšanas tiesības.

No Briseles šīm aktivitātēm nāks vislielākais atbalsts, jo kā raksta Saeimas Eiroinfo birojs: “Viens no ES Darbības programmas galvenajiem(!!) mērķiem ir uzlabot nevalstisko organizāciju darbību, lai tās efektīvi cīnītos pret diskrimināciju“.

Ja tomēr Latvijas valsts izrādīs pretestību, tad gejiem vai lezbietēm atliks tikai vērsties ES Cilvēktiesību tiesā un tur tiks lemts, kā lasu atbildē, pēc “vienotas sistēmas lietu izskatīšanai tiesā“. Tas ir, Briseles tiesa “palūgs“ Latviju pakļauties “pareizajiem“ lēmumiem. Kā tas notiek praktiski, to esam jau vairākkārt pieredzējuši krievvalodīgo sūdzību sakarā. Pie tam, iespējams, mūsu valdība vēl būs spiesta izmaksāt šiem “diskriminētajiem“ dīvaiņiem solīdas naudas kompensācijas.

Vienlaicīgi Rīgas ielās drīz vien tiks organizētas homoseksuālistu orģijas, kur līdzīgi kā daudzās citās ES pilsētās jau notiek, viņi izģērbušies puspliki soļos pa ielām un demonstrēs savu seksuālo visatļautību un pārākumu. Bet ES emisāri modri uzraudzīs, lai arī tur nenotiktu “diskriminācija seksuālās orientācijas dēļ“.

Bet skaidrs, ka nospiedošais mūsu nācijas vairākums šausminās jau domājot vien par to, ka pēc dažiem gadiem mūsu mīļās Rīgas ielās varētu skatīt puspliku, apdzērušos un narkotiku iespaidā trakojošu seksafīļu pūļus. Vai arī redzēt, kā, teiksim, Cēsu skaistajā parkā skūpstās un rociņās sadevušies pastaigājas bariņš jaunlaulātie onkuļi ar adoptētiem bērniem pie rokas...

Paldies Dievam, latvietis tiešām vēl nav līdz tam “nobriedis“.

Bet, mēs, no dzīves “atpalikušie“, jau netaisām līdzīgus gājienus, kur pa pilsētas ielām puskaili heteroseksuāļi sevi demonstrētu pāros ar puskailām sievietēm. Kaut ko tādu var vēlēties tikai ļaudis ar nopietnām problēmām.

Visam šim plānotojamam Eiropas tautu pagrimumam pamatā ir homoseksuālistu uzspiestā un ES vadošās kliķes pieņemtā (jo arī to liela daļa esot tādi paši homoseksuālisti!) galīgi izkropļotā izpratne par to, kas ir “diskriminācija seksuālās orientācijas dēļ“.

Eiropā, Latviju ieskaitot, homoseksuālisti pēdējos gadu desmitos nekur nav nopietni tikuši diskriminēti. Taču savulaik šī problēma tika caur mēdijiem “aiz matiem pievilkta“, skaļi vaimanājot, it kā tā notiktu.

Rezultātā, tas, kam normāli jāpaliek kā katra civilizēta cilvēka intīmai dzīves daļai, tika izstādīts publiskai apskatei, caur ko homoseksuālisti tagad visā pasaulē cer panākt sev ievērojamas privilēģijas un visatļautību.

Bet tā ir bīstama spēle ar uguni! Jo šīs privilēģijas grauj ģimenes un sabiedrības morāli–ētiskos pamatus, apdraud mūsu bērnus un bremzē cilvēces vairošanās procesu, tādējādi tieši apdraudot arī mūsu tautas un valsts pastāvēšanu nākotnē.

Tādēļ nevajag teikt, ka ES nav nekā kopīga ar bijušo PSRS. Un kā vēl! Abas tās ieliek savu smago zābaku citu valstu dvēseles durvīs, lai tām uzspiestu pretīgas un svešas idejas. Un ne jau lai celtu šo tautu morāli, bet tieši pretēji! Un ne jau tās ir ekonomiski–politiskas savienības, bet arī ar pretenzijām dziļi iejaukties citu tautu garīgajā dzīvē. Un tas, manuprāt, vienmēr ir ļoti bīstami!

Arī mūsu presē un TV daudzkārt ir ticis pausts, ka geji esot iedzimtības upuri, un tas ir neizbēgams viņu liktenis. Bet, izrādās, ka tā nav vienīgā patiesība. Tā, piemēram, Dr. M.Velss, kurš ASV jau 29 gadus (!!) vada palīdzības centru gejiem, tātad cilvēks ar milzīgu pieredzi šajā jomā, intervijā Latvijas Kristīgajam radio saka: “Geji nevar sevi vairot, viņiem ir vajadzīgi resursi, un tādēļ viņi grib, lai tiktu pieņemti likumi, kas ļautu viņiem “baroties“ no šiem jaunajiem cilvēkiem. 90% no visiem gejiem tādi ir kļuvuši citu geju rīcības dēļ. Viņi tos ir iesaistījuši.

Viņi grib arī jauniešiem sajaukt seksualitātes apziņu, un tas iznīcina cilvēku. No vienas puses šis piedzīvojums rada labas sajūtas, jo sekss rada labas sajūtas, bet no otras puses – cilvēks sāk iekšēji sabrukt“. Un tālāk viņš saka, ka geju vidū ir izplatītas desmitiem specifiskas slimības, ir trīskāršojies pašnāvību skaits, un drastiski samazinās vidējais dzīves ilgums.

Un, Dr.Velss ir viens no tiem daudzajiem labas gribas cilvēkiem visā pasaulē, kas ir spējis palīdzēt simtiem homoseksuālistu atbrīvoties no viņu degradējošā dzīves veida un sakārtot dzīvi. Tātad, homoseksuālismu iegūst un to var ārstēt!

Cik tad šodien geju ir Latvijā? Pēc žurnālā “Tikšanās“ (2002.g. Nr.6) minētiem datiem ap 200 000. Manuprāt, tas ir pietiekami varens spēks, lai, saņemot ES finansiālu, tiesisku un morālu atbalstu, bīstami satricinātu Latvijas valsti ar neprognozējamām sekām. Pie tam, kā zināms, daudzi no viņiem atrodas ietekmīgos amatos mūsu valsts administrācijā un mēdijos.

Savukārt tas, kas šajā jomā jau notiek ES valstīs no mums Latvijā tiek rūpīgi slēpts. Bet arī no tām informācijas kripatām, kas atrodamas, var nojaust Briseles spiediena apmērus:

“Zviedrijā nodibināta ekumeniska grupa, kuru veido “kristīgie” homoseksuālisma aizstāvji. Naudu šim projektam, kura mērķis ir iesaistīt draudzēs pēc iespējas vairāk homoseksuālu un biseksuālu mācītāju, dod Eiropas Savienība. Divu gadu laikā šā mērķa sasniegšanai paredzēts iztērēt 10 - 15 miljonu kronu, no kuriem puse ir ES nauda.

Izrādās, ka pat tādā demokrātiskā ES valstī kā Zviedrija nav nemaz tik vienkārši aizstāvēt savu viedokli. Riksdaga locekli Ivonnu Oskarsoni pēc kreiso partijas spiediena grib izslēgt no parlamenta tikai tāpēc, ka viņa atļāvusies debatēs izteikt savu negatīvo nostāju pret plānoto likumu, kas ļautu homoseksuāliem pāriem adoptēt bērnus. Par to viņa tikusi nosaukta par fašisti. Tomēr viņai ir visai daudz atbalstītāju un viņa cīnīsies par savu vietu parlamentā. Pēc aptauju datiem, ap 80% zviedru ir negatīvi noskaņoti par atļauju homoseksuāļiem adoptēt bērnus“. (“Tikšanās“, 2002. g. marts)

Mēs skaitāmies kristīga zeme, tādēļ mums svarīgi zināt, arī ko Bībele saka: “Tāpēc, ka viņi dievišķo patiesību apmainījuši pret meliem un sākuši dievināt un pielūgt radību, atstājot novārtā Radītāju, Dievs viņus nodevis apkaunojošās kaislībās: sievietes apmainījušas dabisko dzimumu kopzīvi ar pretdabisko. Tāpat arī vīrieši, atmezdami dabisko kopdzīvi ar sievieti, cits pret citu iekaisuši savā iekārē, piekopdami netiklību, vīrietis ar vīrieti, paši saņemdami sodu par savu maldīšanos“.

Tad nu jābrīnās, kādēļ valdība, kura vēl nesen pie baznīcas altāra zvērēja sargāt savu tautu un atkal 18. novembrī sēdēs Doma baznīcas pirmajos solos, nu ir aizmirsusi gan Dievu gan Bībeli, un kristīgās morāles pašus pamatprincipus, kurus bērniem māca jau svētdienas skolā?

Vispirms viendzimuma partnerattiecību reģistrēšana, pēc tam bērnu adoptēšana un vēlāk arī vieglo narkotiku brīva tirdzniecība – kā Eiropā! Vai tās būtu tās “kristīgās vērtības“, kuru aizstāvēšanai mūs referendumā aicina balsot “par“?

No vienas ķezas tikko laimīgi izkļuvuši, pa galvu pa kaklu aizelsušies nu skrienam nākamajā… Vai par šādu cenu esam gatavi pirkt ekonomiskās augšupejas cerības?

Manuprāt, mēs varam tikai iegūt, ja pagaidīsim nākamo uzņemšanas kārtu, tikmēr mūs droši sargās pēkšņi aizmirstā NATO, un mēs varēsim gudri rīkojoties deviņreiz nomērīt un tad tikai griezt.

Bet šobrīd izskatās, ka uz mūsu valsts vadītājiem no ES puses tiek izdarīts kāds noslēpumains spiediens, jo vairums no viņiem pēkšņi zaudējuši jebkādas kritiskas vērtēšanas spējas nu aizgūtnēm slavē Eiropas “putras katlus“ – ES mūsu māti barotāju, drošības garantu un naudas daļātāju.

Tikai nez kāpēc, piemēram, Vācija nu kļuvusi par pasaules rekordisti firmu bankrotos, cenas precēm un pakalpojumiem turpat dubultojušās, algām, pabalstiem un pensijām sastingstot, kur bijušas.

Tā vietā pensionāri ik vasaru var rādīt saviem mazbērniem Berlīnē un Hamburgā ES aprūpētos puspliko zilo onkuļu un rozā lezbiešu bezmaksas šovu gājienus.

Mūsu demogrāfiskais stāvoklis jau tā ir katastrofāls, šogad skolu uzsāks par 14.000 skolēnu mazāk, nekā pagājušogad, daudzu skolu ceļi aizaug ar zāli. Zinātāji mūs brīdina – ja netiks veikti enerģiski pasākumi sabiedrības atveseļošanai, tad mūsu tauta iznīks.

Viendzimuma laulības, tāpat kā laulības ar dzīvniekiem nav legalizējamas, bet gan līdzīgi kā rasismu, būtu jāaizliedz arī to propaganda, kā tautas izdzīvošanai naidīgu parādību. Bet prasību iegansts par "dzīvesbiedra" bojā eju un tādējādi neskaidro kopmantas statusu neiztur kritiku,– var taču rakstīt testamentus vai civillīgumus.

Homoseksuālisms jau savā būtībā ir destruktīvs. Un kā redzam gan mūsu zemē, gan pasaulē, no geja līdz pedofilam ir pussolis. Tādēļ, homoseksuālisms ir jāārstē nevis jāpropagandē un jālegalizē.

Pēc 1999.gadā Latvijā veiktās aptaujas 63% aptaujāto homoseksuālismu uzskata par nenormālu parādību.

Protams, ka ES atbalstītās un finansētās homoseksuālisma propogandas rezultātā arvien lielāka sabiedrības daļa nostāsies homoseksuālistu pusē, kas savukārt nenovēršami izsauks sabiedrībā vēl vienu šķelšanos un konfliktus.

Bet, ko par visu to domā inteliģences grupas Aicinājuma parakstītāji, Ministru prezidents, Valsts Prezidente, mācītāju partija, Ģimenes lietu ministrs – mācītājs un visi, kas gatavojas balsot par tūlītēju un steidzīgu Latvijas pievienošanos ES?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!