Foto: Shutterstock
Noskaidroti "Delfi Aculiecinieka" jūnija labāko reportāžu autori, kuri saņems balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā.

Konkursa "Parādi Latvijas autobraucēju niķus un stiķus" uzvarētājs ir Uģis, kurš fotogrāfijās "Tomātiem būt!" iemūžinājis ne tikai Latvijas autobraucēju niķus, bet arī Latvijas iedzīvotājiem raksturīgo dārzniecības garu.

Tikmēr par labākajām reportāžām balvas saņem – Ainārs, kurš jūnija mēnesī iesūtījis virkni video, kas atspoguļo autobraucēju kultūru Latvijā, tostarp video – "Nepacietīgs taksometra vadītājs Brīvības ielā apbrauc sastrēgumu pa gājēju ietvi", "Aizpļāpājusies autovadītāja neļauj gājējiem šķērsot ielu" un "Nekrietns taksometra vadītājs nesas pa Akmens tiltu; Uldis, kurš iesūtīja reportāžu "Pamatīga mežacūku ģimene uzrīko jandāliņu privātmājas pagalmā Juglā", kā arī Kaspars, kuram izdevies iemūžināt Rīgā tornādo jeb virpuļviesuli

Portāla "Delfi" redakcija ar uzvarētājiem sazināsies personīgi.

Savukārt "Delfi Aculiecinieks" un SIA "Eco Baltia grupa" izsludinātajā konkursā "Pieķer būvgružotāju! II" par labākajām atzītas Gunta, Allas un Aigas iesūtītās reportāžas, kurās attiecīgi bija notverti kadri no nelegālajām brūvgružu vietām – Rīgā, Jūrmalā un Grobiņā. Ar uzvarētājiem SIA "Eco Baltia grupa" sazināsies personīgi.

Aicinām arī turpmāk sūtīt savas reportāžas un saņemt balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv vai arī izmantojiet autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!