"6. februārī braucu pa Maskavas ielu virzienā uz centru, bet pie Dienvidu tilta vairs nebija īsti skaidrs, kā turpināt ceļu," raksta "Delfi" lasītāja Zuze.

Lasītāja norāda, ka bīstamajā ceļa posmā ceļu sadalošās joslas ir iekrāsotas no jauna, taču nav skaidrs, kā būtu jārīkojas pareizi. Zuzes ieskatā konkrētajā ceļa posmā būtu nepieciešamas arī ceļa zīmes, kas skaidrotu, kā bīstamais ceļa posms pareizi izbraucams.

"Video var redzēt, ka daudzas automašīnas brauc tā, lai pielāgotos visām trim joslām. Kam tad īsti ir priekšroka?" vaicā Zuze. Viņasprāt, joslas sadalošās līnijas atbildīgajiem dienestiem būtu jāpadara skaidrākas un redzamākas.

Rīgas domes Satiksmes departamenta Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Una Ahuna-Ozola norāda, ka patlaban Maskavas ielas posmā pie topošā tirdzniecības centra "Akropole" kreisā malējā josla ir slēgta. Braukšana noris pa trim joslām. "Paskaidrojam, ka 50 metrus pirms būvdarbu vietas ir izvietotas attiecīgās ceļa zīmes, kas norāda, ka kreisā malējā josla ir slēgta. Savukārt pārkārtošanās manevrs jāveic, ievērojot Ceļu satiksmes noteikumus," paskaidro Ahuna-Ozola.

Satiksmes departamentā arī sola, ka atkārtoti apsekos aculiecinieces minēto vietu. Nepieciešamības gadījumā ceļu horizontālo apzīmējumu, kurš video gan ir redzams, atjaunos, pauda Ahuna-Ozola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!