Ceturtdienas vakarā ap pulksten 19 atpūtnieki Lielupes Ragakāpas pludmalē novērojuši savdabīgas darbības. Pie ekskluzīva restorāna pa gājēju celiņu piebraucis kāds džips, no kura izkāpušais vīrietis ar bērniem un sarakuši vairākus spaiņus pludmales smilšu.

"Bezkaunīgais džipa vadītājs bija atpakaļ jau pēc pusstundas un saraka otru kravu smilšu," portālam "Delfi" vēsta aculiecinieks, piebilstot, ka ne jau smilšu viņam žēl. "Skumjākais ir tas, ka džipa īpašniekam ir nospļauties par to, ka nieka piecu minūšu laikā viņš ārvalstu tūristiem, kuri vasarā lielā skaitā atpūšas Ragakāpas pludmalē, Latviju parāda kā banānu republiku," raksta aculiecinieks.

Portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija liecina, ka attēlos redzamais spēkrats ir iegādāts līzingā un reģistrēts uz kādas lielas Latvijas būvfirmas vārda.

Savukārt Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins portālam "Delfi" skaidroja, ka pagaidām par vīrieša nodarījumu ir grūti spriest, jo situācija ir rūpīgi jāizvērtē. "Vēlos atgādināt, ka iebraukšana pludmales – kāpu teritorijā ar automobili ir aizliegta," norāda Anučins. Pēc Anučina teiktā, pašlaik saistībā ar aculiecinieka uzņemto video ir sākta pārbaude, bet lietas materiālus nodos Jūrmalas Pašvaldības policijai.

Anučins arī aicina iedzīvotājus, kuriem izdevies novēro nelikumīgas darbības, nekavējoties zvanīt un ziņot par pārkāpumu policijai pa tālruni 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!