Šovasar Jēkabpils novada Rubenes pagasta Kaldabruņā radās unikāla iespēja vērot divu buku aizrautīgu cīņu par teritoriju un meitenēm, ziņo aculiecinieks Kaspars Timofejevs.

"Buciņi bija satikušies katrs savā dzeloņdrāšu žoga pusē. Kārdinājums mēroties spēkiem klātienē bija tik liels, ka pēc dažiem neveiksmīgiem mēģinājumiem dzeloņdrāšu žogs tomēr tika pārvarēts un spēkošanās aci pret aci varēja sākties," par redzēto stāsta aculiecinieks.

Lasītājs arī piefiksēja, ka drošā attālumā no cīniņa vietas katru buku gaidīja pa draudzenei. Viena no tām saskatāma video pašā sākumā kreisajā stūrī, taču otru Kaspars pamanījis jau pēc kameras izslēgšanas. "Buciņi bija tik aizņemti, ka tiem netraucēja pat netālu rūcošais auto un ieslēgtais radio," notikumus Kaldabruņas pļavās atminas lasītājs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!