Latvijas Republikas izglītības sistēmai un tās ministrei Inai Druvietei

Krievijā 1000 000 bērnu ir uz ielas. Iedzīvotāji – 143 000 000. Cik bērnu uz ielas ir Latvijā?

Viss, kas notiek ap mums, ir izglītības sistēma. Bērnu traģēdiju statistika to apliecina. Žēl, ka šī sistēma uz postošo procesu reaģēt ir impotenta. Tā nepaceļ balsi pret atklāto nešķīstības propagandu, pret iztapīgo un noziedzīgo mūsu valsts atbalstu Irākas okupācijai...

Kādam mērķim izglītojas bērni? Karjerai bankās, advokātu birojos, varu turošo oligarhu ofisos? Brāļi Kaudzīši, kas skolā tikpat kā nebija mācījušies, strādāja par skolotājiem un izdeva mācību grāmatas. Kā viņiem tas izdevās?

Augošās noziedzības, dažādu maniakālu atkarību, pērkamības, neuzticības, kosmopolītisma, izvirtības, cietsirdības, visatļautības un ateisma priekšā šādai izglītības sistēmai, kāda tā tiek uzstādīta šobrīd, ir jākapitulē un jāatzīst, ka nekas vairs nav maināms. Tā kļuvusi pilnībā atkarīga no rietumvalstu diktāta, kur jau sen valda visplašāko nejēdzību plurālisms. Kritēriju, ideālu vienkārši nav.

Ar šo apliecinājumu daru Jums zināmu, ka mans 11 gadus vecais dēls Stefans Ezra Dimiters nebūs šī dvēseli postošā izglītības standarta upuris. Nav svarīgi, vai viņam būs trīs klašu vai 13 klašu izglītība. Svarīgas ir zināšanas, un ne jau jebkādas, un ne jau visas, kuras ar pavēli uzdots akceptēt visiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!