Ar svinīgu izmēģinājuma braucienu un lentes pārgriešanu piektdien Rīgā atklāja biznesa augstskolas "Turība" izveidoto jauno dzelzceļa staciju, informēja augstskolas sabiedrisko attiecību speciālisti.
Regulāri apstāties jaunajā stacijā vilcieni sāks 1. septembri. Savukārt tas cilvēks, kas pirmdien visagrāk nopirks biļeti braukšanai līdz jaunajai stacijai, no augstskolas saņems 100 latu lielu prēmiju. Laimīgo biļeti turpmāk glabās augstskolas muzejā.

"Turība" ir pirmā dzelzceļa pieturvieta, kas no jauna uzbūvēta atjaunotās Latvijas laikā, un augstskola tās būvēšanā ieguldīja 150 000 latu. Tas darīts, gādājot par studentu un pasniedzēju ērtāku nokļūšanu augstskolā.

Savukārt pagājušajā nedēļā ekspluatācijā nodota augstskolas publiskā bibliotēka un konferenču zāļu kompleksa otrā kārta.

Svinīgajā pasākumā piektdien piedalījās augstskolas "Turība" valdes priekšsēdētājs Juris Birznieks, augstskolas rektors Aldis Baumanis, "Latvijas dzelzceļa" ģenerāldirektors Andris Zorgevics un Rīgas izpilddirektors Māris Tralmaks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!