Foto: Publicitātes foto
19. septembrī "Arēnā Rīga" notika radošo personību izcilības balvas pasniegšanas ceremonija "Lauru LaPPA", kurā piedalījās vadošie Latvijas pasākumu nozares pārstāvji.

"Lauru LaPPA" ir Latvijas Pasākumu producentu asociācijas (LaPPA) 2018. gadā radīta jauna tradīcija. Izcilības balvas mērķis ir izcelt un godināt pasākumu nozares profesionāļus – pasākumu nozares radošās personības – izcilus vadītājus, režisorus, scenogrāfus, noformētājus un floristus, tehniskos ideju autorus, gaismu, skaņas un video profesionāļus, tērpu māksliniekus, stilistus, dīdžejus un muzikālo programmu autorus, pavārus un fotogrāfus. Pirmajā "Lauru LaPPA" ceremonijā balvas ieguva tādas sabiedrībā zināmas personības, kā Kārlis Anitens, Elita Patmalniece, Juris Matuzelis (Pepe), Lauris Reiniks, Oskars Lepers, Valters Krauze, Dagmāra Legante, Raimonds Zommers, Artūrs Mednis un daudzi citi. Apbalvošana notika "Arēnā Rīga", pasākumu nozares profesionāļu zināšanu pilnveides platformas "Latvijas Pasākumu forums" trešās rudens sesijas ietvaros.

Balva "Lauru LaPPA" tiks pasniegta katru gadu – rudenī. Balvai nominantus iesniedz pasākumu organizatori – LaPPA biedri – un balvas tiek piešķirtas, atklāti balsojot. Ja kaut viens no LaPPA biedriem balso pret balvas piešķiršanu kādam no nominantiem, tad šajā gadā to nevar iegūt. "Lauru LaPPA" ir nozares vienbalsīgs vērtējums teicamam darbam pasākumu nozarē.

LaPPA ir biedrība, kas dibināta 2010. gada 21. aprīlī, apvienojoties Latvijas oriģinālpasākumu producentiem, kas darbojas gan publisko, gan korporatīvo pasākumu jomā. Asociācijas mērķi ir veicināt pasākumu nozares attīstību Latvijā, celt pasākumu kvalitāti, veicināt jauno profesionāļu izglītošanu un producentu kvalitātes paaugstināšanu, kā arī informēt sabiedrību par nozares procesiem.

Biedrībā LaPPA ir apvienojušies lielākie Latvijas orģinālpasākumu producenti – šobrīd biedrībā darbojas 15 uzņēmumi, kuru pamatnodarbošanās ir pasākumu producēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!