Foto: Publicitātes attēli
Ko jūs zināt par Gruziju? Tūlīt pēc atslēgas vārdu 'labs vīns' un 'saulains klimats' minēšanas, visdrīzāk, sekos dažādi fakti, nostāsti un leģendas, kas sakņojas daudzajās padomju republiku brālības desmitgadēs. Daļa šo stāstu aizvien ir aktuāli, bet daudzus jau sen kā nomainījuši citi - svaigāki un patiesāki.

Sākot ar šodienu, tuvāko divu nedēļu laikā stāstīsim par mūsdienu Gruziju - par tur sastopamajiem kontrastiem, par to, kā seno tradīciju saglabāšana spēj saausties ar mūsdienīgu dzīves ritmu un par to, ko noteikti nevajadzētu palaist garām viesojoties Gruzijā.

Līdz pat 22. jūlijam publicēsim rakstus par skaistākajām Gruzijas vietām, pārsteidzošākajām ieražām un tradīcijām, gardākajiem ēdieniem un izcilākajiem vīniem. Būs iespēja uzzināt arī, ka Gruzijā nekad nav nesezonas -  ziemā šajā valstī ir vienlīdz daudz atpūtas un izklaides iespēju kā vasarā. Aplūkosim arī interesantākos faktus no senās tautas un zemes vēstures, vēstīsim par Gruzijas mītiem un tautas varoņiem.

DELFI lasītājiem būs iespēja baudīt Gruzijas atmosfēru, neizbraucot no Latvijas, kā arī piedalīties konkursā un laimēt dāvanu kartes uz gruzīnu restorānu Marani.

Georgia

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!