Foto: stock.xchng
Aptuveni 800 metru aiz Liepājas robežas virzienā uz Nīcu pļaviņā aiz kapiem uzieta varena šmuce – čupu čupām izmesti dažādu veikalu reklāmas materiāli, vēsta portāls "Liepājniekiem.lv". Viens no šo lapu izplatītājiem notikušajā vaino pastnieku.

Portāls vēsta, ka liela daļa izmesto reklāmas avīžu nebija pat izpakota – tādi, kā no tipogrāfijas nākuši, sasieti lielos saiņos, tie nonākuši pļaviņā. Šo uzņēmumu pārstāvji bija nepatīkami pārsteigti par notikušo un solīja noskaidrot, kas vainojams notikušajā.

"Stokker" mārketinga speciāliste Ieva Treija stāstīja, ka ar reklāmas izdevuma izplatīšanu nodarbojas "Latvijas Pasts" un ka šī neesot pirmā reize, kad uzņēmums saņem informāciju par neizplatītiem materiāliem.

Uzņēmums "Rimi Latvia" reklāmas avīzes izplatīšanu uzticējis firmai "New Media". Tā pārstāvji, uzzinot par notikušo, solījuši nekavējoties atbraukt uz Liepāju, lai atrastu vietu, kur reklāmas izmestas un šmuci savāktu, ko arī firma jau esot izdarījusi.

Uzņēmuma "New Media" prokūriste Kristīne Vasara sarunā ar portālu sacīja, ka šos materiālus, visticamāk, ir izmetis kāds pastnieks. Kurš – to noteikti noskaidrošot, solīja uzņēmuma pārstāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!