Liepājā, Bartas upē un Liepājas ezerā 6. jūnijā notiks ūdenstūrisma sacensības „Liepājas regate 2009”.

Regate notiks 2 distancēs – 19 km distancē (Nīcas tilts Bārtas upē - "Libava") un 8 km distancē (Pērkones kanāls – „Libava”).

Sacensību dalībnieki var pieteikties kanoe un smaiļu grupās, atsevišķi tiks vērtētas arī vīru un jauktās komandas. Pirmās 15 komandas, kuras pirmās atsūtīs savus pieteikumus, nodrošinās ar kanoe bez maksas. Protams, visi tie, kuriem ir savas laivas, ir aicināti piedalīsies sacensībās ar tām.

Bez ierastās distances veikšanas un eko-etapa sacensību dalībnieki piedalīsies viktorīnā „Liepāja – pilsēta pie ūdens”. Vislabākās komandas gaida diplomi un pārsteiguma balvas.

Īpaši aicinām padomāt par komandas noformējumu, jo visatraktīvākajai komandai tiks piešķirta īpaša balva. Komandas vērtēs starptautiska, neatkarīga žūrija, tai skaitā Pīts Vustens no Ūtrehtas un fotogrāfs-dizainers Agris Dzilna no Rīgas.

Sacensību finišā pie Atpūtas centra „Libava” visus dalībniekus cienās ar siltu zupu un atspirdzinošiem dzērieniem. Sacensību nolikumu un pieteikuma anketas atradīsiet www.sofijaslaivas.lv. Pieteikumus sūtiet uz info@sofijaslaivas.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!