Foto: DELFI
Liepājas slimnīcā miris kāds ar ķermeņa atdzišanu tur nonācis vīrietis, kurš tur no Vērgales pagasta nogādāts pēc tam, kad nakti bija pavadījis pļavā pie nodegušas mājas gruvešiem, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārstāve Signe Šteinberga.

Šteinberga pavēstīja, ka trešdienas vakarā Vērgales pagastā kādās mājās izcēlās ugunsgrēks. Māja nodegusi pilnībā. No Vērgales pagasta Liepājas reģionālajā slimnīcā nogādāts 1963. gadā dzimis vīrietis, kuram konstatēta ķermeņa atdzišana. Iespējams, ka viņš ilgāku laiku bija gulējis laukā. Slimnīcā vīrietis miris.

Vērgales pašvaldības policists Arnis Vītoliņš aģentūrai BNS pastāstīja, ka ugunsgrēkā nodegušā nama saimnieks iepriekš vīrietim bija uzticējis īpašumu pieskatīt.

Sākotnēji bija aizdomas, ka vīrietis gājis bojā ugunsgrēkā. Taču kāda vietējā iedzīvotāja pastāstījusi, ka iepriekšējā dienā netālu no mājas, aptuveni 500 metru attālā pļavā, pamanījusi guļam cilvēku.

"Gāju skatīties, un tiešām tur gulēja vīrietis ar niecīgām dzīvības pazīmēm. Vīrieša izskats liecināja, ka viņš ilgāku laiku gulējis laukā lietū un dzestrajās naktīs," sacīja Vītoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!