Kutelīga un sāpīga tēma. Ap šo tēmu un cīņu ar noziedzību vispār savijas liels pretrunu un demagoģijas kamols. Ar apbrīnojamu uzstājību humānisma vārdā sabiedrībai sistemātiski uzspiež iecietību pret izvirtību, alkoholismu, narkomāniju un pat ciniskām slepkavībām.
Ja kāds apdzēries kretīns noslepkavo, izvaro, vai bezkaunīgu pīpmaņu dēļ nodeg simtiem hektāru meža, tad noteikti atradīsies aizstāvji - nu kam negadās iedzert? Visi taču esam tikai cilvēki ! Viņam laikam bija grūta bērnība un slikti piemēri – gan jau labosies ! Un tā un tādā garā tālāk ! Kā vārdā šis parazītiskais viltus humānisms tiek sludināts un uzspiests? Galu galā - kam tas ir izdevīgi?

Protams, mani apvainos naivumā kā sazvērestību teoriju piekritēju. Tomēr - man tā vien liekas, ka nāves soda atcelšanu ir iniciējusi un atbalsta starptautiskā noziedzības mafija, lai tai būtu vieglāk vervēt pasūtījumslepkavas. Par "darbu" tiek labi samaksāts un ja nu tādu slepkavu tomēr noķer, tad dzīvība taču tiek garantēta, bet cietumā pēc amorālajiem "eirostandartiem" tiks sagādāti karaliski sanatorijas režīma apstākļi, gan jau parūpēsies par apžēlošanu vai pirmstermiņa atbrīvošanu, vai pat organizēs bēgšanu.

Tas tiek maskēts ar humānisma un cilvēkmīlestības patētiku. Pat vēl vairāk - tiek apelēts pie Dieva tā Kunga, ka tikai viņam ir tiesības lemt par cilvēka dzīvību ! Bet kad politiķi, kurus komandē "naudas maisi" vai fanātiski ideologi noorganizē un pasludina kādu kārtējo vai pat "svēto" karu vai citu kādu slaktiņu ar šaušanām un spridzināšanām, kad iet bojā miljoniem nevainīgu, kārtīgu un godīgu cilvēku, tad gan ar Dieva "problēmu" viss ir kārtībā ! Tad "Dieva kalpi" no abām pusēm liekulīgi aizlūdz un "svētī" ieročus ! Un ja tu neiesi slepkavot, kad "kungi" tevi sūta, tad pats tiksi nošauts vai pakārts !

Un kā sastāv ar "legālajām slepkavībām" - abortiem? Latvijas "neatkarības" laikā pēc preses ziņām vien esot noslepkavoti 370 000 nākamo cilvēkbērnu ! Protams, tas atkal tiek darīts "cilvēktiesību" un demokrātijas vārdā !

Kuru aprindu interesēs tā sauktajā "civilizētajā" pasaulē aizvien vairāk izplatās narkomānija, par alkoholismu nemaz nerunājot? Tajā "eiropā", uz kuru tā tiecamies, narkotikas propogandē un pat legalizē, visādas izvirtības un "praidismus" pasludina par kultūras kalngaliem ! Un to visu mums uzstājīgi mēģina iestāstīt un iepotēt !

Ikviens dārzkopis zina, ka, ja nezāles netiks nežēlīgi izravētas, tad tās ātri vien pārņems visu dārzu un nomāks kultūraugus. Tas pat attiecas arī uz cilvēku sabiedrību. Taču demagoģiski liekulīgie "humānisti", to neredz un turpina mums uzspiest iecietību un samierināšanos ar visādām izvirtībām, perversitātēm un noziedzībām. Vai tiešām tā "Rietumu civilizācija", līdzīgi kā savā laikā Romas impērija, degradēsies, iznīks un sabruks? Uz to pusi jau iet, kaut vai patērniecības ideoloģijas iespaidā sava dzīvā spēka neatražošanas dēļ .

Pamēģiniet aiztikt kādu pīpmani, kuru nevīžības dēļ notiek tik daudzas uguns nelaimes, tiek bojāta gan sava, gan citu cilvēku veselība. ! Tūliņ brēks un apelēs pie "cilvēktiesībām" ! Smēķēšana ir narkomānijas pirmā stadija. Pīpmanis, tāpat kā jebkurš narkomāns, ir bezkaunīgs, bezatbildīgs un nevīžīgs egoists, kuram par visu ir "pofig"! Bet pamēģiniet kādam pīpmanim to pateikt - labākajā gadījumā tiksiet nolamāts ! Pēdējā laikā gan ir donkihotiski mēģinājumi pīpmaņus kādi ierobežot, taču, manuprāt, šī bezcerīgā cīņa ātri vien izčākstēs, jo tabakas ražošana un tirdzniecība , līdzīgi kā ar narkotikām, ir alkatīgu "naudas maisu" zelta ādere. Un kamēr tīņu vidū smēķēšana būs "stilīgums", pīpmaņi aizvien tiks atražoti.

Vai nav paradokss? Lai iegūtu transporta līdzekļa vadīšanas atļauju, ir nepieciešamas vismaz formālas izziņas no narkologiem. Bet pēc valsts vai pašvaldības stūres tīkojošajiem deputātu kandidātiem tās nav vajadzīgas – par deputātu var kļūt jebkurš pļēgurs vai narkomāns !

Manuprāt attiecībā pret visiem, kuru rīcībā ir šaujamieroči vajadzētu attiecināt striktu "sauso likumu" ! Nekādu promiļu ! Visus iedzert tīkojošos vajadzētu no policijas un tamlīdzīgām institūcijām bez žēlastības patriekt ! Taču tā atkal ir utopija, jo alkoholisms sabiedrībā ir ļoti iesakņojies, un, kā to bieži redzam, arī pat likumdevēju un valdības locekļu aprindās.

Mani atkal apvainos radikālismā un pat vecuma marazmā, bet, manuprāt, narkomāni un alkoholiķi paši brīvprātīgi ir pazaudējuši cilvēktiesības. Par tiem vienīgi varētu nedaudz apžēloties un pakļaut piespiedu ārstēšanai – varbūt kāds atkal kļūs par cilvēku ! Bet to jau pārprastais "humānisms" un demokrātija atkal nepieļaus ! Tādēļ būsim iecietīgi, pacietīgi un ļausim alkoholiķiem, narkomāniem, izvirtuļiem, huļigāniem un pat slepkavām netraucēti dzīvot un viņu uztverē priecāties !

Rezumējot - manuprāt būtu laiks sabiedrībai atjēgties un neapstrīdamos gadījumos, sevišķi attiecībā uz recidīvistiem, nāves sodu atjaunot. Polijā jau to ir sapratuši, neskatoties uz visu ES "kungu" uzbrēcieniem. Varbūt arī Latvijai pietiktu drosmes? Gan tas maz ticams, vērojot mūsu varas elites pazemīgo klanīšanos pasaules "vareno" priekšā…

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!