"Iedzilinies finanšu tirgu pasaulē!" – ar šādu devīzi 13. ikgadējā Investīciju spēle (www.invest-game.com) šogad sveicina spēlētājus. Vecākā un lielākā on-line vērtspapīru tirgus simulācija Baltijas valstīs sākas 11. janvārī. Spēle ļauj dalībniekiem iegūt un uzlabot savas investēšanas prasmes, kā arī dod iespēju sacensties par lieliskām balvām.

Investīciju spēli organizē Rīgas Ekonomikas augstskolas Investīciju fonds sadarbībā ar NASDAQ OMX Riga. Spēles mērķis ir palielināt jauniešu interesi par finansēm un ekonomiku, kā arī piedāvāt iespēju pārbaudīt savas zināšanas investīciju jomā reālajā tirgus vidē, neriskojot ar saviem līdzekļiem.

Katram reģistrētam lietotājam būs iespēja pārvaldīt līdz trim vērtspapīru portfeļiem, katrs 100 000 EUR vērtībā, un tirgot akcijas Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas un Krievijas akciju tirgos. Spēle ir sadalīta divos posmos: pirmā posma 500 labākiem spēlētājiem būs iespēja sacensties par naudas balvām arī otrajā posmā, tomēr visi spēlētāji varēs turpināt sacensties par iknedēļas balvām no NASDAQ OMX Riga.

Spēlētāji, kuriem izdosies sasniegt lielāko vērtspapīru portfeļa pieaugumu pirmā un otrā posma beigās, arī tiks apbalvoti ar naudas balvām. Katram spēlētājam ir iespēja laimēt līdz 670 EUR, kamēr kopējais balvu fonds sasniedz 2000 EUR. Savukārt, nedēļas uzvarētāji tiks apbalvoti ar vērtīgām grāmatām par tirgošanu akciju tirgos.

Papildus informācija par spēli ir atrodama Investīciju spēles mājas lapā www.invest-game.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!