Foto: LETA
No ūdenstilpnēm piektdien glābēji izvilkuši divus noslīkušus vīriešus, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Abi noslīkuši dīķos.

Viens noslīkušais ir Priekules novadā, kad no dīķa izvilkts 82 gadus veca vīra mirstīgās atliekas, bet otrs noslīkušais ir jauns vīrietis Aizkrauklē - viņam bija 30 gadu.

Aizkraukles policijas iecirkņa priekšnieks Aigars Zīmelis laikrakstu "Staburags" informējis, ka policijas darbinieki 1983. gadā dzimušo aizkrauklieti atpazina, jo viņš jau agrāk par dažādiem pārkāpumiem bija nonācis policijas redzeslokā. Policija sākusi kriminālprocesu par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību un dzīvību. Pašlaik viņa nāves cēlonis nav zināms, to noskaidros izmeklēšanas laikā.

Par dīķī noslīkušu cilvēku policijai paziņoja iedzīvotāji. Iespējams, viņš ūdenī ir bijis jau vairākas dienas. Pēc policijas informācijas, vīrietis 10. jūnijā izgāja no savām mājām Aizkrauklē un neatgriezās, vēsta "Staburags".

VUGD nav statistikas, cik kopumā šogad jau noslīkuši cilvēki. Taču nesen- 10.jūnijā, tika atrasti četri noslīkušie, no kuriem divi bija mazi bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!