Foto: Publicitātes foto

Kompānija ”SEAT” publicējusi pirmo oficiālo informāciju un attēlus ar atjaunināto ”Ibiza” modeļa sportiskās modifikācijas ”Cupra” sērijveida versiju. Atgādinām, ka vēl šāgada pavasarī ”SEAT” prezentēja šīs modifikācijas prototipu.

”SEAT Ibiza Cupra” aprīkots ar 1,4-litru turbopūtes benzīna dzinēju, kas attīsta 180 zirgspēku jaudu un 250 ņūtonmetru griezes momentu. Motors sajūgts ar septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu ”DSG”. Līdz 100 km/h sportiskais hečbeks paātrinās 6,9 sekundēs un maksimāli sasniedz 228 km/h. Automobiļa vidējais degvielas patēriņš ir 5,8 litri.

Salīdzinājumā ar standarta ”SEAT Ibiza” hečbeku sportiskajai modifikācijai ir pazemināta balstiekārta un par papildus samaksu pieejamas ”AR Performance” bremzes. ”Cupra” modifikācijai ir ”XDS” elektroniskais diferenciāļa bloķētājs, kas, pēc ražotāja apgalvojuma, samazina nepietiekamu pagriežamību un uzlabo vadāmību, ātri braucot līkumos. Vēl šim spēkratam ir 17 collu riteņi un izplūdes sistēma ar speciālu skaņas pastiprinātāju, kas rada sportiskāku toni.

Tirdzniecībā Eiropā ”SEAT Ibiza Cupra” nonāks nākamā gada februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!