Foto: DELFI.lt

Kāda ģimene Lietuvā sava atvaļinājuma ceturtajā dienā saņēmusi nepatīkamas ziņas – pirms došanās ceļojumā Kauņas lidostas stāvvietā atstātais jaunais "Audi Q7" apvidus automobilis ticis pamatīgi izlaupīts, nodarot 40 tūkstoš eiro skādi.

"Audi Q7" pirms lidojuma tika atstāts pie Kauņas lidostas esošajā "Unipark" stāvvietā. Zagļi tam izrāvuši lukturus, izsituši autovadītāja puses logu, izrāvuši dažādus elektronisko sistēmu blokus un multimediju sistēmas ekrānu, kā arī nodarījuši citus bojājumus.

Apdrošinātājs skādi novērtējis 40 tūkstoš eiro apmērā un praktiski jauno automobili pēc šādas izzagšanas norakstījis kā atjaunošanai nerentablu.

Konkrētā stāvvieta ar novērošanas videokamerām ir aprīkota tikai pie iebraukšanas un izbraukšanas transportlīdzekļu numurzīmju nolasīšanai. Pēc šī incidenta stāvvietas uzraugi Lietuvas "Delfi" portālam teicās uzstādīt videokameras arī pašā autostāvvietā. Savukārt Lietuvas policija norāda, ka līdz šim šajā stāvvietā nekas nopietnāks par sānskata spoguļu stikliņu zādzībām nav ticis reģistrēts.

Izdemolētā "Audi Q7" īpašniece portālam "Delfi.lt" komentējusi, ka turpmāk uz lidostu brauks ar taksometru, savu personīgo automobili atstājot mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!