Foto: DELFI Aculiecinieks

Svētdienas pēcpusdienā, 24. jūlijā, pašā Palangas pilsētas centrā notika sadursme starp diviem sportiskiem automobiļiem – "BMW M4" krustojumā taranēja pa galveno ceļu braukušo "Ferrari California".

Avārijas rezultātā "BMW M4" nostūma "Ferrari California" no braucamās daļas uz trotuāra un iestūma mājas metāla žogā. Abu spēkratu vadītāji negadījumā necieta, lai arī automobiļiem nodarīti būtiski bojājumi.

Neskatoties uz to, ka drīz pēc avārijas "BMW M4" vadītājs noņēma spēkrata numurzīmes, aculiecinieki piefiksēja, ka tas bija individualizētais numurs "E1M1S". Lietuvas portāls "Delfi" noskaidrojis, ka automobilis pieder automobiļu nomai "4 Ride". Uzņēmuma īpašnieks situāciju atteicās komentēt.

"Ferrari California" tiek ražots no 2008. gada. Atkarībā no izlaiduma gada, nobraukuma un stāvokļa lietots šāds automobilis maksā no 80 līdz 250 tūkstošiem eiro.

Savukārt "BMW M4", spriežot pēc auto nomas mājaslapas informācijas, ir 2015. gada izlaiduma, un tāds lietots Vācijā maksā no 57 tūkstošiem eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!