Foto: DELFI Aculiecinieks
"Vakar Ulmaņa gatvē, pretī Dīķa ielai notika smaga autoavārija,"- raksta Igors.

"Avārija notika pirms 22.00. Automašīnā atradās vismaz divi cilvēki. Vienu (blakussēdētāju) izvilka glābēji un nodeva ātrajiem. Šoferi izcēla mazliet vēlāk, bet izskatījās, ka bez vienas kājas. Ātrās palīdzības auto palika stāvēt ar cietušo salonā. Iespējams, tas neliecina neko labu.

Pēc liecinieka stāstītā, Mecedes ir braucis no Salu tilta pa Ulmaņa gatvi Jūrmalas virzienā. Pēc krustojuma ar Vienības gatvi automašīnas aizmugurējā daļa sākusi slīdēt. Vienā brīdī auto uz ceļa ir nostabilizējis kustību, bet pēc mirkļa to tomēr sanesa un mašīna ar kreiso sānu ietriecās apgaismes stabā."

Bet, lūk, kā redzēto apraksta aculieciniece, kas vēlas palikt anonīma: "Mersedesa "lidojums" pār Salu tiltu beidzās aiz Vienības gatves stabā. Vadītājs ar blakussēdētāju nebija piesprādzējušies. Pateicoties tam, abi palika dzīvi un ar nenozīmīgām traumām tika nogādāti slimnīcā. Labi, ka stabā, nevis pretējā braukšanas joslā."

Cits aculiecinieks ziņo, ka pirms avārijas Mercedes ir traucies ar ātrumu 200 km/st., tāpēc vadītājs nav varējis novaldīt spēkratu.

Pievienotas aculiecinieku Vjačeslava, Edgara bildes un Aigara video.





Šī reportāža tiek izvirzīta 'Delfi' un 'Skandi Motors' rīkotā 'Ceļu reportiera' projekta nedēļas balvai! Ja arī jūs vēlaties piedalīties 'Ceļu reportiera' projektā, sūtiet reportāžas "Delfi Aculieciniekam" uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par "Aculiecinieka" autoru. Vairāk par projektu un dalības noteikumiem lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!