Foto: DELFI Aculiecinieks
Kāds Teikas iedzīvotājs ir novērojis, ka šajā Rīgas rajonā ir parādījušās automašīnas ar noskrūvētiem riteņiem. Tie nebūt nav pamesti auto vraki, bet jauni un kopti spēkrati.

Foto galerija

"Kādreiz riepas dūra, tagad tās skrūvē nost", ziņo aculiecinieks. Neapšaubāmi, tas ir huligānisms. Riepu zagšana bija izplatīta deviņdesmitajos gados. Bet šodien, iespējams, tādai rīcībai ir cits iemesls.

Ir novērots, ka Rīgas rajonu iedzīvotāji ir neapmierināti ar tā sauktajiem "park&ride" autobraucējiem. Pārsvarā tie ir Pierīgas iedzīvotāji, kas strādā pilsētas centrā, un kas, rīta stundās izvairoties no sastrēgumiem vai maksas dārgajās stāvvietās, savus auto atstāj kādā nomaļā ieliņā vai pagalmā, bet tālāk ceļu veic ar sabiedrisko transportu. Vietējie iedzīvotāji nevienmēr ir apmierināti ar šādu iebraucēju rīcību un dažreiz pret viņu mašīnām izrīkojas agresīvi - nolaiž riepām gaisu vai tās pārdur.

Riepu zagšanas iemeslu noskaidrošanu atstāsim policijas ziņā, bet skaidrs ir viens - auto īpašniekam ir sagādātas nevajadzīgas galvas sāpes.

Ja arī jums ir aktuāli un saistoši foto, video materiāli vai arī jums ir viedoklis par sabiedrībā aktuāliem notikumiem, rakstiet 'DELFI Aculieciniekam' un sūtiet aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot satura iesūtīšanas formu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!