Foto: AFP/Scanpix

F-1 čempions Lūiss Hamiltons netika ielaists tribīnēs uz Vimbldonas tenisa turnīra finālspēli, jo autosportists nebija ievērojis noteikto "dreskodu", vēsta BBC.

"Mercedes" F-1 komandas pilotam nebija nedz žaketes, nedz kaklasaites un atbilstošu apavu, ko paredz Vimbldonas centrālā korta VIP ložas noteikumi, līdz ar to viņš netika ielaists tribīnēs.

"Ja viesis ierodas bez žaketes, kaklasaites vai kurpēm, viņam ir divas izvēles - doties prom vai iegādāties atbilstošu apģērbu," saka turnīra preses sekretārs. "Ja viņš (Hamiltons) netika ielaists tribīnēs, jūs varat izdarīt secinājumus; mēs viesu rīcību nekomentējam."

Wimbledon. 🇬🇧

A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

"Dēļ pārpratuma ar apģērba etiķeti viņš nevarēja noskatīties finālspēli," atzīst Hamiltona preses pārstāvis.

Pirms finālmača Hamiltons sociālajos tīklos ievietoja fotogrāfijas ar savu ielūgumu uz spēli un pauda prieku, ka viņam būs iespēja to noskatīties klātienē.

Šogan Vimbldonas finālspēli vīriešu vienspēlēs, kurā Novāks Džokovičs uzvarēja šveicieti Rodžeru Federeru, klātienē VIP ložā noskatījās tādas zvaigznes kā Holivudas aktieri Bredlijs Kūpers, Keita Vinsleta, Hjū Grānts, Benedikts Kamberbačs, bijušais "Manchester United" treneris sers Alekss Fērgusons, "Arsenal" uzbrucējs Tjerī Anrī un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!