Foto: Publicitātes foto

"Williams" F-1 komanda pirmdien paziņojusi savu nākamās sezonas pilotu sastāvu - 2014.gadā tajā brauks pieredzējušais brazīlietis Felipe Masa un jaunais soms Valteri Botass, informē komanda.

"Mēs esam priecīgi, ka varam uzņemt Felipi "Williams" ģimenē," saka sers Frenks Viljamss, komandas dibinātājs un vadītājs. "Viņš ir īsts cīnītājs, pieredzējis pilots, tāpēc mēs sagaidām, ka atvērsim jaunu lappusi komandas vēsturē."

""Williams" ir viena no visu laiku veiksmīgākajām un svarīgākajām komandām F-1. Kad es biju maz puika, sapņoju, ka reiz es braukšu "Williams", "Ferrari" vai "McLaren", un es esmu priecīgs, ka man izdevies parakstīt līgumu ar vēl vienu slavenu F-1 komandu," saka Masa.

Kā zināms, pēdējos septiņus gadus Felipe Masa pārstāvēja "Ferrari" komandu, esot stabils un uzticams otrais pilots, ko izmantoja gan Mihaels Šūmahers, gan Kimi Raikonens, gan Fernando Alonso.

Rudens sākumā kļuva zināms, ka līgumu ar "Ferrari" ir parakstījis Kimi Raikonens, līdz ar to Masas pievienošanās kādai citai komandai bija gaidāma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!