"Ferrari" F-1 komanda vēlas atkal piesaistīt izcilo motoru sporta inženieri Rosu Braunu, atzinis pašreizējais komandas vadītājs Marko Matiači.

"Jebkura komanda gribētu redzēt Rosu pie sevis," intervijā CNN izteicies Matiači. "Viņš ir viena no ietekmīgākajām personām F-1 ar vislielāko pieredzi un panākumu sarakstu."

Matiači nenoliedz, ka vairākas reizes sazinājies ar Rosu Braunu, taču viņa atgriešanās F-1 jau nākamsezon ir maz ticama. "Mūsu komandas pašreizējais tehniskais direktors ir Džeimss Elisons, un ar to es gribu sākt," norāda "Ferrari" F- 1 komandas vadītājs. "Varbūt Ross ir pilnīgi apmierināts ar to, ko šobrīd dara."

Iepriekš gan slavenā itāļu komanda, gan 59 gadus vecais Brauns noliedza izskanējušās runas, ka viņš varētu atgriezties Maranello.

Kā zināms, no F-1 Ross Brauns atvadījās pēc pagājušā gada sezonas, atkāpjoties no "Mercedes" F-1 komandas direktora posteņa. Pirms tam Brauns vadīja pats savu komandu, "Brawn GP", kas izcīnīja F-1 čempionu titulu 2009. gadā, bet vēl pirms tam britu speciālists 10 gadus bija "Ferrari" tehniskais direktors laikā, kad to pārstāvēja Mihaels Šūmahers. Kā zināms, šajā periodā vācu pilots sagādāja komandai septiņus F-1 čempionu titulus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!