Foto: AFP/Scanpix

"Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons nākamajā F-1 čempionāta posmā Bahreinā cerot uz tikpat aizraujošu sacīksti, kāda Sahiras trasē bija pērn, kad viņš par uzvaru dabūja krietni pacīnīties ar savu komandas biedru Niko Rosbergu.

"Es esmu uzaudzis, skatoties šis sacīkstes, kurās visi grib redzēt cīņu, apdzīšanas manevrus. Šī tomēr ir F-1," intervijā portālam "F1i" saka pasaules čempions. "Tagad es te startēju un negribu, lai sacīkstes būtu garlaicīgas, lai tās kāds kontrolētu un viss aprobežotos tikai ar riepu ekonomiju. Es gribu, lai mani kāds trasē "apdraud", lai kāds būtu tikpat ātrs un cīnītos. Pērn Bahreinā es darīju visu, kas bija manos spēkos, lai saglabātu līderpozīciju, un tā bija lieliska sacīkste. Vai kaut kas tāds varēja būt iepriekšējā posmā Ķīnā? Nedomāju vis. Man vajadzēja ierobežot savu tempu, bet man gribas ātrumu un cīņu."

Lūiss Hamiltons šosezon uzvarējis divos no trim šajā sezonā aizvadītajiem posmiem - Austrālijā un Ķīnā un ir pārliecinošs kopvērtējuma līderis. Kā zināms, Malaizijas "Grand Prix" uzvarēja "Ferrari" komandas jaunpienācējs Sebastjans Fetels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!