Foto: Privātais arhīvs

F-1 čempions Lūiss Hamiltons publicējis attēlus ar savu "Pagani Zonda" superauto, kas izgatavots pēc viņa individuāla pasūtinājuma, tādēļ spēkrata nosaukumā ieguvis "LH" piebildi. Un šis ir viens no pēdējiem trim "Pagani" izgatavotajiem "Zonda" eksemplāriem pirms šo modeli nomainīja jaunais superauto "Huayra".

"Mercedes" komandas pilots lepojas arī, ka "Pagani Zonda 760FH" ir aprīkots ar vācu autoražotāja sporta nodaļas "AMG" izstrādātu motoru. 760 zirgspēku jaudīgais 7,3 litru V12 agregāts sajūgts ar manuālo pārnesumkārbu. Tas ļauj itāliešu superauto līdz 100 km/h paātrināties trijās sekundēs un maksimāli sasniegt vairāk nekā 350 km/h.

Šis nav vienīgais Hamiltona spēkrats viņa autoparkā, vēl tajā ir tādi sportiski un grezni auto kā "Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series", "SLS AMG Black Series", "McLaren MP4-12C", "Maserati GranCabrio" un "Shelby Cobra 427 Super Snake".
Jau ziņots, ka "Mercedes" komanda 30 gadus vecajam Hamiltonam piedāvājusi līgumu uz trim gadiem ar algu 20 miljoni eiro sezonā, rakstīja "Gazzetta dello Sport". Bez tā britu pilots papildus saņems vienu miljonu eiro par katru "Grand Prix" uzvaru un piecus miljonus eiro par katru F-1 čempiona titulu, izcīnītu individuālajā vērtējumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!