Foto: Reuters/Scanpix

Gatavojoties šķirties no sava čempiona, vācu pilota Sebastjana Fetela, "Red Bull" F-1 komanda ir sākusi turēt noslēpumā informāciju par nākamā gada bolīdu, lai tā nenonāktu konkurentu - "Ferrari" - rokās, ziņo "Eurosport".

"Sebastjans sezonas pēdējās sacīkstēs baudīs pilnīgu vienlīdzību ar Danielu Rikjardo, taču informācija par uzlabojumiem 2015.gada sezonai viņam netiks izpausta," izteicies "Red Bull" īpašnieks Dīters Matešics.

Tāpat Fetelam nebūs iespēja veikt pirmos testus ar "Ferrari", kas notiks Abu Dabi trasē uzreiz pēc "Grand Prix" posma, jo viņam būs jāatstrādā savs līgums līdz galam - tas beidzas piecas dienas pēc sezonas noslēdzošajām sacensībām. "Tikai pēc tam viņš kļūs par brīvo aģentu," norāda Matešics.

Kā ziņojām, oktobra sākumā Fetels paziņoja par aiziešanu no "Red Bull" komandas, kurā viņš izcīnīja savus četrus F-1 pasaules čempiona titulus. Lai gan tas vēl nav oficiāli apstiprināts, sagaidāms, ka vācu pilots pievienosies "Ferrari" vienībai, kuru savukārt grasās pamest spāņu pilots Fernando Alonso.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!