Foto: Reuters/Scanpix

No pagājušā gada nogales mākslīgajā komā gulošā leģendārā F-1 pilota Mihaela Šūmahera veselības stāvoklim novērota uzlabošanās, vēsta aģentūra "Reuters" ar atsauci uz autosportista aģentes Sabīnas Kēmas oficiālo paziņojumu.

"Esam pārliecināti, ka Mihaels cīnīsies līdz pēdējam un nepadosies. Viņa veselības stāvoklim novērojama neliela uzlabošanās, tomēr mēs saprotam, ka šobrīd jābūt ļoti pacietīgiem," paziņojusi Kēma.

Iepriekš tika ziņots, ka ārsti bijušā F-1 pilota radiem un draugiem rekomendēja sarunāties ar viņu, kas tādējādi varētu ietekmēt atlabšanas procesu. Piemēram, pēc izdevuma "La Gazzetta dello Sport" informācijas, bijušais "Ferrari" komandas tehniskais direktors Ross Brauns atskaņojis Šūmaheram ierakstus no intervijām, kad F-1 pilots startēja šajā itāliešu komandā (no 1996. līdz 2006. gadam).

Atgādinām, ka pagājušā gada nogalē Mihaels Šūmahers, slēpojot ar ģimeni Alpos, guva smagu galvas traumu. Kopš tā laika viņš atrodas Grenobles slimnīcā, guļot mākslīgi izraisītā komā. Turklāt viņam tika veiktas divas operācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!