Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Porsche" pašlaik notiekošajā Pekinas autoizstādē prezentējusi modernizēto "Cayman" modeli, kas turpmāk būs pazīstams kā "718 Cayman". Turklāt šis ir jau otrais "Porsche" modelis, kurā sešcilindru atmosfēriskais dzinējs aizstāts ar četrcilindru turbopūtes agregātu.

"Porsche 718 Cayman", tāpat kā jau pazīstamais "718 Boxster", kas tika prezentēts gada sākumā, ieguvis divlitru turbopūtes benzīna dzinēju, kas attīsta 300 zirgspēku jaudu un 380 ņūtonmetru griezes momentu. Savukārt "S" versijā tam ir 2,5 litru četrcilindru motors, kas attīsta 350 ZS un 420 Nm. Abi minētie dzinēji attīsta par 25 ZS vairāk nekā priekštecis – sešcilindru atmosfēriskais agregāts ar attiecīgi 2,7 un 3,4 litru darba tilpumu.

Modernizētajā "Porsche 718 Cayman" dzinējs sajūdzams vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai PDK sekvenciālo pārnesumkārbu ar diviem sajūgiem. Ar papildu aprīkojumā pieejamo pakotni "Sport Chrono Package" jaudīgākās versijas "718 Cayman" līdz 100 km/h paātrinās 4,2 sekundēs un maksimāli sasniedz 285 km/h.

Neskaitot jaunos dzinējus, "Porsche 718 Cayman" ir citāda regulējuma stūres sistēma, cietākas atsperes un amortizatori, kā arī uzlabota šķērseniskā stabilizācija. Savukārt interjerā ir jaunas formas mērinstrumentu panelis, ventilācijas lūkas un stūresrats, kas ieturēts "918 Spyder" stilā.

Klienti jau šobrīd var pasūtināt "Porsche 718 Cayman" pie markas izplatītājiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!