Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Audi" publicējusi attēlus un informāciju par atjaunināto "RS7" modifikāciju. Šī īpaši sportiskā četrdurvju kupeja ieguvusi modernizētu virsbūves priekšdaļas noformējumu, ieskaitot citādu radiatora dekoratīvo režģi un priekšējos lukturus. Standartā "RS7" būs aprīkots ar diožu lukturiem, bet par papildus samaksu tam būs pieejama jaunā "matricas" optika.

Nedaudz pārveidoti arī "Audi RS7" aizmugurējie lukturi. Tikmēr bez izmaiņām palicis priekšējais un aizmugurējais buferis, kā arī 20 collu riteņu dizains (par papildus samaksu – 21 colas).

"Audi RS7" interjerā izmaiņu nav daudz – citādi ir transmisijas pārslēgšanas taustiņi aiz stūresrata, savukārt multimediju sistēma "MMI" ieguvusi jaunāko programmatūru.

Tehniskā ziņā "Audi RS7" palicis līdzšinējā izpildījumā – tas aprīkots ar V8 turbomotoru, kas attīsta 560 zirgspēku jaudu un 700 ņūtonmetru griezes momentu. Dzinējs sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

No vietas līdz 100 km/h "Audi RS7" paātrinās 3,9 sekundēs un maksimāli sasniedz 250 km/h. Par papildus samaksu maksimālā braukšanas ātruma elektronisko ierobežotāju var pārcelt uz 280 vai pat 305 km/h atzīmi.

Tirdzniecībā Vācijā modernizētais "Audi RS7" nonāks šāgada trešajā ceturksnī. Bāzes komplektācijā šāds spēkrats maksās 113 300 eiro.

Jau rakstījām, ka "Audi" modernizējis arī šī modeļa standarta versijas "A7 Sportback" un "S7".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!