Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Bentley" oficiāli atklājusi "Mulsanne" limuzīna sportisko modifikāciju "Speed". No standarta greznā sedana šī versija atšķirsies ne tikai ar jaudīgāku motoru, bet arī sportiskāku balstiekārtu un stūres sistēmu.

"Bentley Mulsanne Speed" aprīkots ar jau pazīstamo 6,75 litru V8 biturbo motoru, kā jauda palielināta līdz 537 zirgspēkiem (+25 ZS), bet griezes moments – līdz 1100 ņūtonmetriem (+80 Nm).

Rezultātā limuzīns, kā spēka agregāts sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,9 sekundēs (par 0,4 sekundēm ātrāk nekā standarta versija), bet tā maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 305 km/h līdzšinējo 296 km/h vietā.

Vizuāli sportisākā "Speed" modifikācija atšķiras tikai ar radiatora dekoratīvo režģi, kas šai versijai ir melnā krāsā. Arī interjerā nav nekādu būtisku izmaiņu – automobilim ir tikai sportiskāka veidola pedāļu uzlikas un sēdekļi ar rombveida izšuvumu.

Plašākai sabiedrībai "Bentley Mulsanne Speed" pirmo reizi tiks parādīts oktobrī notiekošajā Parīzes autoizstādē, bet tirdzniecībā tas nonāks vēl līdz šāgada beigām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!