Foto: Publicitātes foto

Britu luksusa autoražotāja "Bentley" īpašo pasūtinājumu nodaļa "Mulliner" prezentējusi "Bentayga" apvidus automobiļa speciālo versiju "Falconry", kas paredzēta piekūnu īpašniekiem. Visas papildu ekstras šim automobilim ir roku darbs.

"Bentley Bentayga Falconry" galvenā īpatnība salīdzinājumā ar standarta modeli ir bagāžas nodalījums, kas sadalīts divās sekcijās. Bagāžniekā ir dabīga korķakoka lādes, kurās atrodas viss piekūniem un viņu saimniekiem nepieciešamais.

Vienā no lādēm ir GPS navigācijas antenas, instrumenti, gredzeni putniem un saliekamais nazis ar deviņu centimetru koka spalu. Aiz koka lādes ir ar ādu apvilkts nodalījums, kurā ir GPS bloks putnu izsekošanai, binoklis, kā arī ādas cimdi un dažādi aksesuāri putna pārvadāšanai.

Savukārt otrajā lādē ir trīs metāla termosi, glāzes, apavi un auduma salvetes. Blakus lādēm ir futlāris, kurā ir lakta, uz kuras putnam piesēst.

Arī salonā, uz centrālā elkoņbalsta ir lakta putnam. Savukārt "Falconry" modifikācijai priekšējā paneļa vienā no apdares paneļiem ir iestrādāta mozaīka, kas sastāv no 430 koka gabaliņiem un ir veidota deviņas darbadienas.

Tehniskā ziņā "Bentley Bentayga Falconry" ir tāds pats kā standarta modelis – tas aprīkots ar sešlitru W12 dzinēju, kas attīsta 608 ZS un 900 Nm. No vietas līdz 100 km/h greznais un masīvais apvidnieks paātrinās 4,1 sekundē un maksimāli sasniedz 301 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!