Foto: Publicitātes foto

Kompānija "BMW" publicējusi oficiālu informāciju un attēlus ar tās jaunāko modeli – 4. sērijas piecdurvju liftbeku "Gran Coupe", kas tirgū tiks pozicionēts kā "Audi A5 Sportback" konkurents.

"BMW" 4. sērijas "Gran Coupe" izgatavots uz šīs pašas sērijas divdurvju kupejas bāzes. Tomēr pievdurvju liftbekam ir par 11 centimetriem garāks jumts, kas aizmugurējā daļā ir par 12 mm augstāks nekā divdurvju modelim, lai nodrošinātu vairāk vietas pasažieru galvām.

4,6 metrus garajam "Gran Coupe" ir durvis bez logu rāmjiem, savukārt 480 litru lielā bagāžnieka vāks ir atverams un aizverams ar elektrisko piedziņu. Nolokot aizmugurējo sēdekļu atzveltnes (proporcijā 40:20:40) bagāžas nodalījuma tilpums palielināms līdz 1300 litriem.

Tāpat kā pārējās "BMW" 4. sērijas modifikācijas – kupeja un kabriolets – arī "Gran Coupe" būs pieejams trīs bāzes modifikācijās: "Luxury", "Sport" un "M Sport".

Eiropas tirgū "BMW" 4. sērijas "Gran Coupe" sākotnēji būs pieejams versijā "420i" (ar 184 ZS jaudīgu divlitru turbopūtes benzīna dzinēju), "428i" (ar iepriekšminētā agregāta 245 ZS modifikāciju) un "435i" (ar 306 ZS jaudīgo trīslitru sešcilindru turbopūtes benzīna motora), kā arī dīzeļdzinēja modifikācijās – "418d" (143 ZS) un "420d" (184 ZS). Jaudīgāki dīzeļa agregāti šim modelim gaidāmi vēlāk.

Plašākai sabiedrībai "BMW" 4. sērijas "Gran Coupe" tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!