Foto: Publicitātes foto

Kompānija BMW par godu 7. sērijas modeļa 40 gadu jubilejai izstrādājusi jaunā reprezentatīvā sedana speciālo versiju "Edition 40 Jahre". Tā tiks izgatavota 200 vienību ierobežotā sērijā.

BMW 7. sērijas "Edition 40 Jahre" modifikāciju klients var izvēlēties ar jebkuru šim modelim piedāvāto dzinēju, kā arī ar standarta vai pagarināto riteņu garenbāzi un aizmugurējo vai visu riteņu piedziņu.

Speciālo jubilejas modifikāciju varēs atpazīt pēc atbilstošas plāksnītes ar "Edition 40 Jahre" nosaukumu uz virsbūves centrālā statņa, kā arī sliekšņu uzlikām un uzraksta priekšējā panelī.

Vēl BMW 7. sērijas jubilejas versija atšķirsies ar ekskluzīvu virsbūves krāsojuma toni un īpašu interjera apdari. Visas 200 jubilejas automašīnas tiks samontētas tajā pašā Dingolfingas rūpnīcā, kur 1977. gadā tika uzsākta 7. sērijas modeļa ražošana.

Plašākai sabiedrībai "Edition 40 Jahre" modifikācijas BMW 7. sērija tiks pirmo reizi parādīta septembrī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē, bet tirdzniecībā nonāks tūlīt pēc tam oktobrī. Autoražotājs speciālās versijas cenu pagaidām nenosauc. Atgādinām, ka standarta BMW 7. sērija Latvijā maksā no 97 tūkstošiem eiro.

BMW 7. sērija debitēja 1977. gadā ar rūpnīcas indeksu E23. Kopš tā laika 7. sērijas limuzīns ražots jau sešās modeļu paaudzēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!