Foto: Publicitātes foto

Kompānija BMW publicējusi pirmos attēlus un video, kurā demonstrē jaunās paaudzes "Z4" rodsteru. Lai arī autoražotāja izplatītajās fotogrāfijās spēkrats ir maskējošā ietērpā, BMW ar tām demonstrē automobiļa kopējo veidolu.

BMW paziņojis, ka jaunā "Z4" izstrāde praktiski ir noslēgusies – pašlaik notiek tikai noslēdzošie dažādu raksturlielumu pieregulēšanas darbi. Neskatoties uz maskējošo ietērpu, fotogrāfijās redzams, ka kopumā sērijveida rodsters līdzinās prototipam "Concept Z4", ko BMW pērn prezentēja Peblbīčā notiekošajā Elegances konkursā.

Jaunais "BMW Z4" ir izstrādāts kopā ar japāņu autoražotāju "Toyota", kas šo pašu aizmugurējo riteņu piedziņas sašiju izmantos jaunajai "Supra" kupejai, kā prototipu "GR Supra Racing Concept" prezentēja šopavasar notikušajā Ženēvas autoizstādē.

Visjaudīgākā "BMW Z4" modifikācija būs "M40i", kas būs aprīkota ar sešcilindru benzīna dzinēju, sportiska regulējuma balstiekārtu, spēcīgākām bremzēm un aktīvo aizmugurējo antispārnu. BMW sola, ka "Z4" sportiskā vadāmība neietekmēšot komfortablo gaitu ikdienā.

Gaidāms, ka jauno "BMW Z4" oficiāli prezentēs vēl šogad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!