Vācu tūninga ateljē “Carlsson” izstrādājis savu pārveidojumu programmu apvidus automobilim “Mercedes-Benz GL”. Automobilim veiktas ne tikai vizuālas, bet arī tehniskas izmaiņas, kas skar balstiekārtu un dzinējus.

Visupirms “Carlsson” pārveidojis masīvā apvidnieka aerodinamiku un estētiku, izstrādājot “RS” pakotni. Komplekts ietver citādu radiatora dekoratīvo režģi ar hroma elementiem, uzliku priekšējam un aizmugurējam buferim, kā arī dekoratīvos sliekšņus. Tāpat automobilim uzstādīti jauni priekšējie lukturi un diožu gabarīta lukturi bufera lejasdaļā. Šie vizuālie uzlabojumi maksās 8'499 eiro.

“Mercedes-Benz GL” balstiekārta pazemināta par 30 milimetriem, kas panākts ar “Carlsson C-Tronic” izstrādāto balstiekārtu, kas maksās 1'099 eiro. Iespaidīgākam vizuālajam tēlam apvidniekam tiek piedāvāti 22 collu “Evo Brilliant Edition” riteņu diski ar 295/35 izmēra riepām, kas kopumā maksās 4'189 eiro.

Zem motora pārsega “Carlsson” veiktās izmaiņas nav būtiskas. “Mercedes-Benz” apvidniekam nomainīts gaisa filtrs uz sportiskāku un pārprogrammēts dzinēja elektroniskais vadības bloks. Piemēram, standarta jaudīgākajai modifikācijai “Mercedes-Benz GL500” šo manipulāciju rezultātā izdevies jaudu palielināt no 388 līdz 435 zirgspēkiem, bet maksimālo griezes momentu – no 530 līdz 600 Nm. Šādu procedūru “Carlsson” veiks par 3'192 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!