Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Citroen" prezentējusi modernizēto versiju vienapjoma automobiļiem "C4 Picasso" un "Grand C4 Picasso". Automobilim ir atjaunināts ne tikai eksterjera dizains, bet arī papildināts aprīkojuma saraksts ar jaunām elektroniskajām sistēmām.

Vizuāli modernizētais "Picasso" atšķiras ar priekšējiem lukturiem un buferi. Savukārt aizmugurējā daļā būtisku izmaiņu nav – "C4 Picasso" emblēma uz bagāžnieka vāka turpmāk būs melnā krāsā un kā arī aizmugurējo lukturu diožu izkārtojums nedaudz pamainīts.

Interjerā abas "C4 Picasso" modifikācijas dizaina ziņā ir praktiski tādas pašas, kā līdz šim. Vienīgi papildu aprīkojuma sarakstu papildinājusi uzlabota multimediju sistēma ar "Apple CarPlay", "MirrorLink" un "Android Auto" atbalstu.

Tāpat aprīkojumā ir iekļautas jaunas elektroniskās drošības sistēmas, piemēram, "aklās zonas" brīdinājuma sistēma, braukšanas ātruma ierobežojumu ceļazīmju atpazīšanas sistēma, adaptīvā kruīza kontrole, kā arī automātiskā bremzēšanas sistēma, kas spēj reaģēt pat pie 180 km/h ātruma.

Vēl "C4 Picasso" pircējiem tiks piedāvāts bagāžnieka vāka elektriskā piedziņa, kuru varēs aktivizēt ar kājas pavicināšanu zem bufera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!